2 χρόνια petchef 🎂🐾

2 χρόνια petchef 🎂🐾

Γιορτάζουμε 2 υπέροχα χρόνια 

Κλείνουμε 2 χρόνια λειτουργίας και είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό! Αυτά τα δύο χρόνια ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και την επιτυχία μας την οφείλουμε στους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και φυσικά σε όλη την ομάδα του petchef για την αγάπη και το μεράκι που έχουν βάλει σε αυτό το εγχείρημα!

Ένα ταξίδι υγείας και ευεξίας

Από την αρχή, η αποστολή μας ήταν να παρέχουμε τα πιο φρέσκα και θρεπτικά γεύματα για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος αξίζει το καλύτερο και γι’ αυτό έχουμε αφιερώσει τους εαυτούς μας στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, μαγειρευτής τροφής χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Τα θετικά σας σχόλια και η αταλάντευτη υποστήριξή σας έχουν επιβεβαιώσει τη δέσμευσή μας σε αυτή την αποστολή.

Η εμπιστοσύνη σας, η έμπνευσή μας

Ξεκινήσαμε με μια απλή ιδέα: να κάνουμε την φρεσκομαγειρεμένη τροφή για σκύλους προσβάσιμη σε όλους τους κηδεμόνες κατοικιδίων. Χάρη στον ενθουσιασμό και τη στήριξή σας, αυτή η ιδέα έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μοιραστήκατε τις ιστορίες σας, τις μεταμορφώσεις των κατοικίδιων σας και τη χαρά σας μαζί μας, και αυτές οι ιστορίες έχουν γίνει η καρδιά της εταιρείας μας! Κάθε χαρούμενος, υγιής σκύλος είναι μια μαρτυρία για την αγάπη και την φροντίδα που δείχνετε ως κηδεμόνες κατοικίδιων και είναι τιμή μας που αποτελούμε μέρος αυτού του ταξιδιού!

Καινοτομία για ένα καλύτερο αύριο

Τα τελευταία δύο χρόνια, ακούσαμε τα σχόλιά σας και δουλέψαμε αδιάκοπα για να βελτιώσουμε τις συνταγές και τις υπηρεσίες μας. Επεκτείναμε τη γραμμή προϊόντων μας, εισαγάγαμε νέες γεύσεις και κάναμε τη διαδικασία παράδοσης πιο αποτελεσματική - όλα για να σας εξυπηρετούμε καλύτερα. Οι απόψεις και οι προτάσεις σας ήταν ανεκτίμητες στην ανάπτυξή μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την συνεργατική προσπάθεια. Οι προσπάθειες μας αναγνωρίστηκαν και από τον κλάδο μας, καθώς αναδειχθήκαμε ως το Καλύτερο χειροποίητο φαγητό για κατοικίδια για δύο συνεχόμενες χρονιές!

    

Μια κοινότητα που απλά λατρεύει τα κατοικίδια

Αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει είναι η κοινότητά μας. Δεν είμαστε μόνο μια εταιρεία, είμαστε και μια ομάδα που αγαπάει τα σκυλιά και είναι παθιασμένοι με την υγεία και την ευεξία τους. Ο δεσμός που μοιραζόμαστε μέσω της αγάπης για τα κατοικίδιά μας έχει δημιουργήσει μια ζωντανή, υποστηρικτική κοινότητα όπου μπορούμε να ανταλλάσσουμε συμβουλές, να μοιραζόμαστε εμπειρίες και να γιορτάζουμε τα κατοικίδιά μας μαζί. Εκτιμούμε κάθε αλληλεπίδραση μαζί σας, είτε μέσω τηλεφώνου και email, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων, είτε ακόμα και πρόσωπο με πρόσωπο σε όσες εκδηλώσεις είχαμε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε.

Κοιτάμε μπροστά

Καθώς κοιτάζουμε το μέλλον, είμαστε περισσότερο παρακινημένοι από ποτέ να συνεχίσουμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα μαγειρευτής τροφής για σκύλους και σύντομα για γάτες! Είμαστε ενθουσιασμένοι να εισαγάγουμε νέα προϊόντα, να εξερευνήσουμε βιώσιμες πρακτικές και να βρούμε ακόμη περισσότερους τρόπους να δώσουμε πίσω στην κοινότητα.

Η δέσμευσή μας για την υγεία των κατοικίδιων μας παραμένει αμετάβλητη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού μας μαζί σας!