Όλα τα γεύματα μαγειρεύονται με αγάπη & προσοχή στην κουζίνα μας, η οποία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για μαγειρευτό φαγητό με όλες τις απαραίτητες άδειες.

Πρώτες ύλες αντάξιες για τον καλύτερό σου φίλο

Κάθε μέρα προμηθευόμαστε τις καλύτερες φρέσκες πρώτες ύλες που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση. Δε χρησιμοποιούμε ποτέ συντηρητικά, χρωστικές ή συστατικά που δε θα καταναλώναμε ούτε εμείς. 

Μαγειρεμένα με απόλυτη προσοχή

Όλα τα υλικά μαγειρεύονται σε χαμηλές θερμοκρασίες με τη μέθοδο Sous Vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος), έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και παράλληλα να εξουδετερώνονται τυχόν βακτήρια και παθογόνοι οργανισμοί.

μαγειρευτο_φαγητο_για_σκυλους_vegan

Φρέσκα μέχρι το πιάτο του

Στη συνέχεια ψύχονται απότομα σε χαμηλή θερμοκρασία σύμφωνα με το σχέδιο ασφάλειας τροφίμων HACCP, ώστε τα γεύματα να παραμένουν ολόφρεσκα μέχρι την ημέρα παράδοσης.

σχεδιασμενο_με_κτηνιατρους

Σχεδιασμένο από κτηνιάτρους

Κάθε συνταγή μας έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κτηνιατρική μας ομάδα και ακολουθούν τα πρότυπα του FEDIAF (European Pet Food Industry Federation) για τροφές σκύλων σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Το υγιεινό δεν πρέπει να είναι δύσκολο!

Μαγειρεύουμε υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για τον σκύλο σου και σου φέρνουμε το φαγητό του στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα!

Βρες το σωστό πλάνο που ταιριάζει στον σκύλο σου και όλα τα υπόλοιπα άστα πάνω μας!

Δοκίμασέ το