petchef in the park:  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

petchef in the park: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, διοργανώσαμε το event "petchef in the park" στο πανέμορφο Πάρκο Σκύλων του Άλσους Χολαργού, και θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

 

petchef-in-the-park

 

Η αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για τους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους έδωσαν μια ιδιαίτερη ζωντάνια στην ημέρα. Χάρη σε εσάς, το event εξελίχθηκε σε μια γιορτή αφιερωμένη στην υγεία, τη διατροφή και την ευεξία των σκύλων μας.

Κάθε κομμάτι της ημέρας ήταν γεμάτο χαμόγελα, παιχνίδι και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είδαμε σκυλάκια κάθε μεγέθους και ηλικίας να απολαμβάνουν τις φρέσκες, μαγειρεμένες συνταγές μας και λιχουδιές που ετοιμάσαμε με φροντίδα, και η ανταπόκριση που λάβαμε μας γέμισε χαρά και κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους. 

petchef-in-the-park

 

Σημαντικό ρόλο στο "petchef in the park" είχε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος με τη δική του ομάδα έδειξε στο κοινό πώς να παρέχει Πρώτες Βοήθειες σε Σκύλους σε διάφορες επείγουσες καταστάσεις της καθημερινής ζωής, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια, τόσο του κηδεμόνα, όσο και του σκύλου. Επίσης ενημέρωσαν πως να αναγνωρίζουν καταστάσεις που απειλούν άμεσα τη ζωή ενός σκύλου (απώλεια αισθήσεων, καρδιοαναπνευστική ανακοπή, απόφραξη αεραγωγού, μεγάλη αιμορραγία), και να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά. 

petchef-hellenicredcross

 

Παράλληλα, η Plus2Feet ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα αναπηρικά αμαξίδια ζώων και πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ζώων με κινητικά προβλήματα. Στηρίζουμε ενεργά την Plus2Feet δωρίζοντας ανά διαστήματα αναπηρικά αμαξίδια ή ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια της εταιρείας με δυνατότητα δωρεάς μέσω της πλατφόρμας μας.

Μέρος του "petchef in the park" ήταν και η Ημέρα Υιοθεσίας της Εθελοντικής Δράσης Φιλόζωων Παπάγου Χολαργού, με πρώην αδέσποτα σκυλάκια τα οποία διαμένουν στον Δήμο Παπάγου Χολαργού και είναι προς υιοθεσία. 

dogs-for-adoption

 

Η Help Horses Ymittou ενημέρωσε τους επισκέπτες του "petchef in the park" για το σημαντικό έργο της σχετικά με τη φροντίδα και διάσωση αλόγων. Στόχος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας είναι να διασωθούν τα περίπου 100 ανεπιτήρητα άλογα που ζουν στις παρυφές Υμηττού, υποσιτισμένα, τραυματισμένα και σε πλήρως ακατάλληλες συνθήκες.

Η Όλγα από το The Dog Project φωτογράφισε τις όμορφες στιγμές, απαθανατίζοντας χαρούμενα σκυλάκια και τις δραστηριότητες της ημέρας.

petchef-in-the-park-doggos

 

petchef-in-the-park-doggos

 

Ελπίζουμε να απολαύσατε την ημέρα όσο κι εμείς και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στο επόμενο "petchef in the park"! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις και events που θα συνεχίσουν να φέρνουν χαρά στα σκυλάκια μας και σε εσάς!

Ακολουθήστε μας στα social media μας για να μένετε ενημερωμένοι:

Fb: petchef.gr, Instagram: @petchef.gr,  Tik tok: @petchef.gr