petchef_gold

petchef - Το Βραβευμένο φαγητό για τον σκύλο σου 🏆

PetAwards 2024: ο θεσμός που αναδεικνύει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Την Τρίτη 23 Απριλίου, στον πολυχώρο Χείρωνας, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Pet Awards 2024. Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Pet Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Το petchef κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία "Χειροποίητο Φαγητό για Κατοικίδια", αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο για 2η συνεχόμενη χρονιά 🥇

"Μια διάκριση που επισφραγίζει την δέσμευση στην άριστη ποιότητα με τις καλύτερες φρέσκες πρώτες ύλες, στην εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων από την παραγωγή μέχρι την παράδοση και φυσικά στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη"

 

      

Περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την φροντίδα και την ευζωία των κατοικίδιων συντροφιάς.

Συνολικά, διακρίθηκαν 15 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Τις υποψηφιότητες στα Pet Awards αξιολογεί Κριτική Επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη η οποία αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές πανεπιστημίου, θεσμικούς παράγοντες, και αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου. Η Διοργανώτρια Εταιρεία προβαίνει σε διαχωρισμό των κριτών σε ομάδες, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και ότι οι κριτές έχουν ένα λογικό όγκο υποψηφιοτήτων ο καθένας ώστε να πραγματοποιούν σε βάθος μελέτη και αξιολόγησή τους. 

Η αξιολόγηση γίνεται με βάση κριτήρια όπως τα συστατικά, η διατροφική αξία, η ασφάλεια προϊόντος, η καινοτομία και οι πιστοποιήσεις, ο σχεδιασμός website, η διαθεσιμότητα κτλ

Σκοπός της ομάδας του petchef είναι η συνεχής βελτιστοποίηση στην ποιότητα με σεβασμό στο περιβάλλον, η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η δέσμευση στην εξυπηρέτηση πελατών και η συνεχής προσπάθεια να κάνει το μαγειρευτό φαγητό προσιτό στο ευρύτερο κοινό προωθώντας τα πολλαπλά οφέλη που έχει το αληθινό φαγητό στην ευζωία και μακροζωία των κατοικιδίων μας, πάντα με την επιστημονική προσέγγιση στο σχεδιασμό των τροφών της.

  1. Λαμπερό τρίχωμα και πιο υγιές δέρμα
  2. Καλύτερος έλεγχος βάρους
  3. Ευχάριστη αναπνοή και πιο καθαρά δόντια
  4. Βελτίωση στη χώνεψη και στις αλλεργίες
  5. Περισσότερη ενέργεια & ενθουσιασμός την ώρα του φαγητού

Η κτηνιατρική ομάδα του petchef αποτελείται από τέσσερις εξαιρετικούς κτηνίατρους που υποστηρίζουν το εγχείρημα. Από τον σχεδιασμό των τροφών και την υποστήριξη των πελατών μέχρι την εφαρμογή ενός πλήρους συστήματος διαχείρισης και ελέγχου της ασφάλειας και ποιότητας των τροφών.

Το petchef έχει δημιουργήσει μια εύχρηστη πλατφόρμα που καθοδηγεί τον χρήστη να φτιάξει ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής για τον σκύλο του, με τη δυνατότητα συνδρομής ή της απλής αγοράς και με τη συχνότητα που επιθυμεί.